Barça
Esports Barça 07/12/2010

Berdyev elogia el filial blaugrana, i assegura que són jugadors que tenen "potencial pel Barça del futur"

L'entrenador, que no s'ha pogut classificar per la següent fase de la Lliga de Campions, considera que "malgrat això, estem satisfets amb la temporada que hem completat"

Martí Molina
1 min
Kurban Berdyev, tècnic del Rubin Kazan, s'abraça amb Guardiola després del partit

BarcelonaBerdyev elogia el filial del Barça: “es nota que són de l'escola blaugrana. Tenen una mateixa visió de joc i saben què han de fer en qualsevol moment. Són un potencial pel Barça del futur”

Kurban Berdyev, l'entrenador del Rubin Kazan, ha reconegut que el Barça ha estat superior que el seu equip, i ha elogiat els jugadors del filial blaugrana. “Crec que cadascun d'ells té un molt bon potencial; es nota que són de l'escola Barça, perquè tenen una mateixa visió de joc i saben el que han de fer en qualsevol moment”, ha dit; i ha afegit que “són un bon potencial pel Barça del futur”.

“És molt difícil jugar un equip que té aquesta filosofia de joc; i siguin quins siguin els jugadors, qualsevol equip que s'hi enfronta es troba amb les mateixes situacions que nosaltres”, ha dit l'entrenador del conjunt rus; que s'ha volgut justificar d'una derrota contra un equip ja classificat i que estava format per molts jugadors del filial.

Tot i aquestes paraules, Berdyev no s'ha mostrat gens satisfet amb el rendiment dels seus davanters, principal referència en atac durant el partit d'avui, però que no han pogut culminar cap de les ocasions de gol. “No tenim davanters d'un bon nivell. Els seguirem buscant i confio que els trobarem”, ha dit amb un to bastant crític.

El Rubin Kazan acaba la fase de grups en 3a posició, eliminat de la Champions, però continuarà jugant a l'Europa League. “Malgrat l'eliminació”, ha dit Berdyev, “estem satisfets amb la temporada que hem completat”

stats