Barça
Esports Barça 03/03/2013

Els Boixos Nois no es responsabilitzen dels actes violents i es reserven el dret de donar la seva opinió

El grup ha emès un comunicat a través de la seva pàgina web

Ara
1 min

BarcelonaEls Boixos Nois han emès un comunicat a través de la seva pàgina web en què no es responsabilitzen dels actes violents que es van produir al partit de dimarts contra el Reial Madrid i es reserven el dret de donar la seva opinió en els pròxims dies.

"Els Boixos Nois, com no podria ser d'altra manera, no es responsabilitzen de cap acte protagonitzat per altres aficionats barcelonistes, malgrat l'interès d'alguns a adjudicar-nos qualsevol fet reprovable que succeeixi. En cap cas, els cossos de seguretat públics poden culpar la nostra penya barcelonista d'estar involucrada en el llançament d'objectes a les immediacions de l'estadi als radicals contraris amb l'única voluntat de seguir embrutant el nostre nom", diu la nota, que nega que el grup tingui un canal oficial de vídeos a YouTube.

Els Boixos Nois neguen qualsevol mena de contactes amb l'actual junta directiva del club. "Tot i això, comencem a estar-ne farts de les manipulacions mediàtiques a mans d'individus pròxims a Laporta i de la mateixa policia amb consentiment del club. De moment, ens reservem el dret de donar la nostra versió de molts temes que preferim endreçar amb el club si hi ha diàleg directe amb nosaltres en els pròxims dies", assegura el comunicat.

stats