Barça
Esports Barça 05/07/2011

Bojan assegura que no té res tancat amb la Roma però es veu "més fora que dins" del Barça

L'encara jugador del Barça ha admès l'interès del club italià i ha explicat que "té ganes" que tot plegat s'acabi i poder-se centrar en el seu futur

Redacció
2 min
Bojan, durant un entrenament aquesta temporada. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaBojan Krkic ha assegurat aquest dimarts que no té res tancat amb la Roma, però ha confirmat l'interès del club italià per fer-se amb els seus serveis; i a més ha assegurat que es veu "més fora que dins" del Barça.

El jugador de Linyola, que ha estat present al seu campus de la Cerdanya, ha reconegut els contactes amb la Roma però ha volgut deixar clar que encara no ha tancat res, i que tot plegat ha de ser qüestió d'hores o de dies. De fet, si bé ha estat categòric assegurant que no ha rubricat cap contracte, el seu discurs ha estat en passat i ha fet la sensació que s'acomiadava del Barça, club que el va formar i fer néixer com a futbolista.

"És una sensació agredolça. Arribar a aquest punt no és fàcil, però algun dia m'havia de passar", ha dit el davanter blaugrana en roda de premsa. Bojan ha afegit que estava "content" i que se sentia un "privilegiat per tot el que he fet amb 20 anys, per haver-me pogut formar al Barça i per tot el que em queda per fer". I en aquest sentit, desitja poder "demostrar encara moltes coses".

Bojan també ha parlat als micròfons d'Ona FM i ha admès que es veu "més fora que dins del Barça". També ha explicat que desitja "que tot plegat s'acabi com més aviat millor" per poder-se centrar en el seu futur. I ha assegurat que "si mirés enrere no canviaria cap moment, ni bo ni dolent. Perquè en el fons els dolents m'han servit per aprendre".

D'altra banda, aquest dimarts també ha parlat el president del Getafe, Ángel Torres, qui ha rebel·lat que va intentar fitxar Bojan Krkic a principis d'estiu però que no va poder perquè "ja ho tenia fet amb la Roma". Torres ha explicat que l'oferta que va presentar al Barça va ser de 10 milions d'euros.

stats