Barça
Esports Barça 20/12/2010

Bojan: "Tinc l’opció de seguir creixent al club de la meva vida"

El jove davanter, que ha allargat el seu contracte fins al 2015, ha volgut valorar la confiança que li atorga el FC Barcelona

Redacció
1 min
Bojan, amb l'escut del Barça.

BarcelonaBojan no ha pogut amagar la seva emoció un cop signat el nou contracte, en declaracions a Barça TV. "Estic content per la tranquil·litat que em dóna i per tenir l’opció de seguir creixent al club de la meva vida", ha afirmat Bojan, que ha passat per totes les categories inferiors del FC Barcelona.

El 9 també ha volgut valorar la confiança que li atorga el club: "El que realment m’importa és al terreny de joc, però que el Club et permeti signar un contracte per tants anys et demostra que tenen confiança en tu". 


D’aquesta manera, Bojan podrà continuar al Barça fins que tingui 25 anys. Encara té molts reptes per endavant: "Espero que les coses vagin a millor, cap a dalt, i seguir demostrant que puc estar en aquest club i que sóc vàlid". 


Cal recordar que Bojan està vivint la seva quarta temporada al primer equip i que ja fa onze anys que és al club. El davanter ha disputat un total de 146 partits amb el primer equip, en què ha signat un total de 38 gols.

stats