BARÇA
Esports Barça 09/05/2011

Bojan i Maxwell reben l'alta mèdica

El jove davanter de Linyola ha escurçat en més de dues setmanes el temps de baixa, després de lesionar-se al genoll el 9 d'abril contra l'Almeria

Redacció
1 min
Preparant el derbi

BarcelonaDesprés d'haver-se recuperat en un temps rècord de la lesió al genoll que es va fer el 9 d'abril contra l'Almeria, el davanter blaugrana ha rebut aquest dilluns l'alta mèdica i estarà a disposició de Pep Guardiola per al partit que dimecres enfrontarà el Barça contra el Llevant al Ciutat de València.

El davanter de Linyola, que va patir una ruptura parcial del lligament encreuat posterior del genoll esquerre, ha escurçat en més de dues setmanes el temps de baixa que se li havia diagnosticat inicialment.

També ha rebut l'alta mèdica Maxwell, a qui una pubàlgia li ha fet perdre's els últims partits. Tots dos podrien reaparèixer en el partit clau, ja que dimecres el Barça, si suma algun punt contra el Llevant, ja tindria la Lliga a la butxaca. A més, els dos ajudaran l'equip en el tram final de temporada, molt complicat, amb la Lliga i la final de la Lliga de Campions en joc.

stats