Futbol
Esports Barça 11/09/2012

Brasil goleja la Xina (8-0) amb tres gols de Neymar

Dani Alves ha sortit de titular i ha jugat 61 minuts. El seu substitut ha sigut el també blaugrana Adriano

Neymar marca un dels seus tres gols contra la Xina

BarcelonaLa selecció xinesa, que entrena José Antonio Camacho, ha sigut una joguina en mans de la 'canarinha' de Neymar, que ha liderat la victòria de Brasil 8-0 al combinat asiàtic a l'estadi d'Arruda de Recife davant prop de 30.000 persones. Ell i Ramires han encarrilat el triomf abans del descans (0-2).

Ha sigut a la represa, però, quan s'ha imposat la superioritat tècnica de la selecció de Mano Menezes. Lucas, Hulk i Óscar han acompanyat Neymar com a golejadors. El setè gol, a més, se l'ha fet en pròpia porteria el xinès Liu Jianye.

Dani Alves ha sortit de titular i ha jugat 61 minuts. En el seu lloc ha entrat al terreny de joc el també blaugrana Adriano, que ha disputat l'última mitja hora de joc.