Esports Barça 04/06/2012

Bronzetti nega que estigui a punt de reunir-se amb el Barça per Thiago Silva

L'intermediari italià, representant de Thiago Silva, ha assegurat aquest dilluns que no pensa reunir-se amb el Barça per negociar el traspàs del defensa brasiler malgrat que està passant uns dies a la capital catalana

Efe
1 min
Thiago Silva, en el partit que el Brasil va jugar el passat diumenge contra Mèxic

Barcelona"No tinc previst reunir-me amb el Barça", ha manifestat a l'emissora RAC1 Ernesto Bronzetti, representant de Thiago Silva, que ha insistit que el defensa brasiler del Milan no està en venda "llevat que arribi una oferta per tornar-se bojos", ja que el club italià "ja ha rebutjat una oferta de 40 milions" per ell.

Cal recordar que l'administrador de l'entitat llombarda, Adriano Galliani, es va mostrar menys contundent que Bronzetti quan el passat diumenge va ser preguntat pel futur del defensa 'rossonero' durant el seu breu desembarcament a Barcelona, on va fer escala el creuer en el qual està embarcat i amb el qual està viatjant pel Mediterrani.

"No sé si Thiago Silva seguirà en el Milan en el futur. Ibrahimovic sí que té plaça segura, li donaré el '10' que li vaig prometre (queda lliure amb la marxa de Clarence Seedorf), però amb Thiago ja es veurà", ha indicat Galliani.

stats