Barça
Esports Barça 21/11/2011

Busquets: "Juguem contra el Milan, no contra Ibra"

El jugador del Barça ha evitat entrar en polèmiques i s'ha limitat a dir que l'equip "té il·lusió de fer un bon partit en un camp històric i sentenciar la primera posició del grup"

Natalia Arroyo
2 min
Busquets surt de l'autocar a Milà.

BarcelonaSergio Busquets ha volgut deixar clar que el partit de dimecres a Milà no serà un duel contra Zlatan Ibrahimovic, que fa setmanes que escalfa el partit amb declaracions contra Guardiola. "No vull entrar a valorar això. Només sé que no juguem contra ell, sinó contra el Milan i nosaltres només pensem en jugar contra un bon equip, no contra un sol jugador o un excompany".

El migcampista ha afegit que l'equip "afronta el partit amb moltes ganes" i que els fa "il·lusió fer un bon partit en un camp històric". "Sortirem a guanyar i a mirar de sentenciar ser primers de grup".

El Madrid, més fort que mai

Preguntat pel bon moment de l'etern rival, Sergio Busquets ha reconegut que possiblement aquest Madrid sigui més fort ara que fa un any i creu que "punxaran molt poc". "Ja porten bastants anys jugant junts i ara tenen continuïtat amb l'entrenador". Però recorda que "sempre han estat molt forts" i assumeix que això els obliga a no fallar i anar al Bernabéu "el dia 10 a intentar sumar algun punt". El de Badia insisteix que la fortalesa del Madrid no és cap novetat i s'ho pren amb calma.

Penal d'Higuaín

Busquets no ha volgut entrar en polèmiques sobre si eren mans d'Higuaín o no i només ha comentat que "és difícil veure aquestes jugades" i que "ja és passat i que per això estan els àrbitres, per prendre decisions".

Accepten les rotacions i els descansos

Contra el Saragossa, Sergio Busquets no va ser titular i va poder descansar. El migcentre blaugrana deixa clar que sempre vol jugar però entèn que el tècnic distribueix els minuts com creu necessari "pensant en el que és millor per a l'equip. "La plantilla és curta" i la gestió dels minuts "anirà bé a final de temporada".

stats