BARÇA
Esports Barça 17/04/2011

Xavi: "Tant me fa el que digui Mourinho perquè hem estat superiors"

Els jugadors del Barça no han volgut valorar l'actuació de Muñiz Fernández per no perjudicar-se de cara a la final del proper dimecres

David Jover
1 min
Xavi lluita amb Pepe.

Barcelona"Hem dominat el partit i ens hagués agradat guanyar. Ara, però, anem a per la Copa", deia Sergio Busquets a la zona mixta. El de Badia del Vallès ha admès que ara només pensen en sumar els deu punts que els queden. "Ara hem de sumar 10 dels 18 punts per guanyar la Lliga i així ens oblidem", ha dit.

Xavi Hernández, que avui ha fet un pal, no ha volgut valorar les declaracions de José Mourinho respecte a l'arbitratge. "No tinc res a dir, tant me fa que digui", ha admès. A més el de Terrassa creu que "el Madrid no surt reforçat del partit d'avui perquè el Barça ha estat superior".

Qui ha estat més directe és Dani Alves. El lateral brasiler ha afirmat que la jugada polèmica del penal "no ho era" i creu que el punt aconseguit pel Reial Madrid "és immerescut".

Per altra banda Víctor Valdés no ha volgut valorar si el penal xiulat al Barça ho era i ha dit que la lesió de Puyol, no és "res important".

stats