Barça
Esports Barça 29/05/2011

El Camp Nou esclata amb els herois de Wembley

La festa del Camp Nou, que ha tancat les portes quan ja no hi cabia més gent, ha començat uns minuts abans de dos quarts de nou

Redacció
1 min
Pep Guardiola i els seus futbolistes.

BarcelonaUn Camp Nou ple a vessar ha esclatat d'alegria amb la sortida dels jugadors del Barça, que ja celebren la quarta Lliga de Campions del club.

Cap a les set de la tarda, el club ha alertat que es tancaven les portes de l'estadi perquè ja no hi cabia ningú més.

Carles Puyol, capità del Barça, i Pep Guardiola, entrenador, han estat els primers a parlar. "Gràcies pel suport de tot l'any. Repetirem l'any que ve a través de l'esforç i el treball", ha dit el tècnic.

Messi, Xavi, Valdés, que ha posat la senyera a la copa, i Iniesta, han continuat uns parlaments que han arribat al punt més àlgid amb les paraules de Gerard Piqué, que ha assegurat que "nosaltres, ni ens droguem ni ens tirem a terra". El defensa ha acabat convidant tothom al concert de Shakira.

La festa ha seguit amb l'himne del Barça i la volta d'honor dels futbolistes. Per finalitzar, un emotiu espectacle piromusical.

Quan passaven cinc minuts de les nou, els futbolistes han començat a abandonar el terreny de joc, per decepció dels aficionats, a qui la festa se'ls ha fet curta.

stats