BARÇA
Esports Barça 26/06/2012

Rosell anuncia un nou rècord econòmic del club amb beneficis de 40 milions d'euros

Durant la roda de premsa per valorar la temporada, Rosell ha recordat que cal buscar els diners per remodelar l'estadi o fer-lo nou

Ara
2 min
Rosell s'ha mostrat satisfet de com s'ha tancat la temporada 2011/2012

BarcelonaRosell ha mostrat orgull per poder presentar "uns beneficis d'uns 40 milions d'euros o una mica més. Un rècord històric del club. Una notícia fantàstica, ja que teníem un deute de 500 milions d'euros en brut en arribar al club. Invertirem tot el superàvit per eixugar deutes. Cal portar-se bé amb els bancs i no podem tenir tants deutes. El deute quedarà en uns 340 milions d'euros, però això no vol dir que deixarem de treballar per reforçar el club o el primer equip. Simplement, invertirem en el patrimoni i els jugadors, però reduirem també el deute". Rosell ha admès que 12 d'aquests milions són els que altres anys es dedicaven a les primes als jugadors per guanyar la Champions i la Lliga. "A la xifra final de beneficis caldrà restar-hi aquests 12 milions i quedarà la xifra real de beneficis", ha admès.

El futur del Camp Nou

Sobre el patrimoni, Rosell ha dit que "qui té patrimoni té futur, ens ho van ensenyar els avis. Volem fer un 'Espai Barça', un Camp Nou remodelat. Caldrà fer alguna cosa, remodelar-lo o fer-lo nou, com passa amb el Palau....que cal fer-lo nou. Ara mateix, però, no ho podem fer. Però quan trobem els diners, farem un projecte que es decidirà amb un referèndum amb els socis. Fer un estadi nou o refer-lo serà una decisió que afectarà per sempre el Barça, i volem que els socis hi diguin la seva". En espera d'aquest procés, es fan petites millores al Camp Nou. "Al vell Picadero farem un nou edifici, una seu social per a l'atenció als socis, penyes... a més de l'agència de viatges i una nova Sala París", ha afegit. Una de les raons és "que la botiga s'ha fet petita, ens cal més espai. Motiu pel qual l'actual Sala París serà part de la botiga". Rosell també ha dit que es millorarà l'oferta gastronòmica del Camp Nou i es faran obres al Palau en espera dels diners per poder fer-lo nou: "Ens calen accions urgents, com millorar els vestuaris, els serveis, una nova sala de premsa...".

Diners per fitxar, Drogba i Jordi Alba

Rosell ha confirmat que el Barça disposa d'uns 40 milions per fitxar però ha insistit a recordar que "no vol dir que cal gastar els 40 milions aquest any". Sobre Jordi Alba, Rosell ha dit que "s'ha convertit en una negociació publica i no m'agrada".

De Drogba, Rosell ha dit que "si és a Barcelona hi deu ser de vacances, res a veure amb el Barça".

stats