EL CLÀSSIC
Esports Barça 30/11/2010

La festa esclata a Canaletes després de la golejada al Camp Nou

Unes 3.000 persones han celebrat el 5-0 a l'escenari de les grans ocasions

Auri Garcia
1 min
Els seguidors del Barça han omplert la Rambla de Canaletes

BarcelonaNomés uns minuts després que Iturralde xiulés el final al Camp Nou, els seguidors del Barça han començat a arribar a la font de Canaletes per celebrar la històrica golejada contra el Madrid. De mica en mica, la Rambla s'ha anat omplint de gent vestida de blaugrana i amb moltes ganes de festa, que cridava els clàssics càntics a favor del Barça i també alguns insultant Mourinho i el Madrid.

Segons el càlcul de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, un total de 3.000 persones han celebrat l'històric 5-0 a l'escenari de les grans ocasions del barcelonisme. Un escenari que en els últims tres anys ha vist les celebracions del 2-6, la Copa, la Lliga, la Champions, dues supercopes, el Mundial de Clubs, i finalment, la Lliga de la temporada passada.

A diferència de les últimes celebracions, aquest cop no hi ha hagut enfrontaments entre aficionats i policia ni cap altre incident destacable. L'únic moment delicat ha estat quan uns seguidors enfilats a la font de Canaletes han fet caure un dels quatre fanals de la font, provocant un ensurt però sense arribar a ferir ningú. També s'han tirat petards enmig de la multitud, i s'han encès algunes bengales, però els incidents no han anat més enllà.

Ja des d'abans que acabés el partit, la Guàrdia Urbana s'havia desplegat pels voltants de la Plaça de Catalunya, i quan han començat arribar els aficionats, ha tallat el trànsit a les Rambles, el carrer Pelai i altres carrers del centre de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han vigilat la celebració des de la distància, al carrer Pelai, però finalment no han hagut d'intervenir.

stats