Barça
Esports Barça 27/05/2012

El Barça de Guardiola i el de Tito empaten a vuit en el partit de 'La Marató' al Palau Sant Jordi

L'amistós solidari ha comptat amb la participació de la majoria de jugadors del primer equip (inclosos els internacionals), a més d'alguns del filial i del futbol sala

Ara
1 min
Tito Vilanova i Pep Guardiola, al Palau Sant Jordi

BarcelonaAl Palau Sant Jordi, més de 14.000 persones han gaudit d'un amistós de futbol sala que ha enfrontat una selecció de jugadors del Barça (la majoria del primer equip, però amb reforços del futbol sala i el filial) en dos equips entrenats per Pep Guardiola i Tito Vilanova. La 'patxanga' ha acabat amb empat (8-8).

A la pista blava hi havia molts internacionals espanyols, amb permís del seleccionador Vicente del Bosque. Cap d'ells ha patit cap contratemps que els afecti per a l'Eurocopa. Víctor Valdés ha fet de comodí i s'ha retocat la samarreta amb l'1 per afegir-hi un zero i dur el nom de Messi. L'argentí, com Mascherano, no ha pogut participar en el partit solidari perquè està concentrat amb l'Argentina. Gerard Piqué, molt bromista, ha sigut un dels grans protagonistes de la tarda, amb gols, paròdies i moltes filigranes.

stats