Barça
Esports Barça 23/03/2012

Caparrós: "Messi és humà entre cometes"

L'entrenador del Mallorca ha afirmat que el seu equip ha de jugar a un nivell altíssim per tenir opcions contra el Barça, que aquest dissabte visita l'Iberostar Estadi

Efe
2 min

PalmaL'entrenador del Mallorca, Joaquín Caparrós, ha afirmat que el seu equip ha de jugar a un nivell altíssim per tenir opcions contra el Barça, que aquest dissabte visita l'Iberostar Estadi, i respecte a la seva màxima estrella va dir que "tant de bo Messi no tingui el seu dia perquè és humà entre cometes".

"És difícil guanyar el Barcelona, però al futbol tot és possible. Hem de jugar a un nivell altíssim en els aspectes ofensiu i defensiu i aprofitar les nostres ocasions quan les tinguem", ha explicat Caparrós en una roda de premsa.

El tècnic sevillà ha admès que els seus jugadors estan molt motivats davant el xoc amb els blaugranes.

"Per la repercussió que té aquest partit, la qualitat de rival, i tot els que no juguem, aquesta supermotivació existeix, però també la té el Barcelona, que ha de guanyar tots els partits per optar el títol, així que vindran al cent per cent, i si a això hi uneixes el talent dels seus jugadors, és encara més complicat", ha assenyalat Caparrós.

En ser preguntat si ordenarà un marcatge especial per a Leo Messi, ha respost: "Estem davant el millor futbolista, que en cada partit ens sorprèn amb alguna cosa nova. Ja ens va meravellar amb una genialitat a Sevilla, arriba el següent partit i ens deixa a la retina una altra jugada. Tant de bo que no ens recordem de la genialitat que faci a Mallorca i, com que és humà, que no tingui el seu dia, encara que dic això d'humà entre cometes".

Caparrós també ha elogiat la qualitat del planter del Barcelona: "Sóc un tècnic defensor dels joves talents, com he demostrat al Sevilla i a l'Athletic de Bilbao. Gaudeixo amb la filosofia del planter, i el Barça és tot un exemple amb els seus tres Botes d'Or, i a sobre són campions del món. Els seus jugadors tenen la sang vermella i blava, això sens dubte", ha assenyalat.

Finalment, interrogat per l'esquema que utilitzarà per fer front a la maquinària blaugrana, el tècnic mallorquinista ha dit que és una qüestió que "sembla simple, però no ho és tant".

"Hem de defensar molt bé quan no tinguem la pilota i saber què cal fer quan la tenim, sempre de manera col·lectiva; no oblidem que el Barcelona té la virtut de fer els seus rivals més petits, i tant de bo això no passi demà", ha subratllat Caparrós.

stats