Barça
Esports Barça 05/09/2012

Carles Puyol ja s'entrena amb la màscara protectora

El capità ha sigut un dels cinc jugadors del primer equip que s'ha exercitat a Sant Joan Despí, sota les ordres d'Eusebio Sacristán. Tito Vilanova és a Nyon (Suïssa) per assistir a una trobada de tècnics de la UEFA

Efe
1 min
Carles Puyol s'exercita amb la màscara protectora a Sant Joan Despí

Sant Joan DespíEl segon entrenament en l'aturada de seleccions ha tornat a deixar la Ciutat Esportiva del FC Barcelona despoblada de professionals, incloent-hi l'entrenador del primer equip, Tito Vilanova, que ha assistit a una reunió a Suïssa amb altres tècnics europeus.

Vilanova s'ha desplaçat a la localitat suïssa de Nyon per assistir al 14è fòrum d'entrenadors de clubs d'elit, que convoca la UEFA i durarà fins dijous.

La reunió anual, prèvia a l'arrencada de la Lliga de Campions, està impulsada per conèixer de primera mà els punts de vista dels tècnics dels millors equips del continent. Vilanova es trobarà a Nyon amb una llarga llista de tècnics, com els exblaugranes Frank de Boer (AFC Ajax) i Ronald Koeman (Feyenoord), entre altres.

Mentrestant, a Sant Joan Despí, cinc jugadors del primer equip (Puyol, Thiago, Fontàs, Pinto i Dos Santos) han treballat a les ordres de l'entrenador del segon equip, Eusebio Sacristán. El capità blaugrana s'ha exercitat amb la màscara protectora, després de fracturar-se el pòmul.

També hi ha hagut baixes de jugadors del filial, com les de Planas, Sergi Roberto i Deulofeu, citats per la selecció espanyola sub-21.

stats