Barça
Esports Barça 23/07/2012

Carles Puyol s'incorpora als entrenaments però s'exercita encara al marge del grup

El capità, encara amb la baixa mèdica, s'ha entrenat per primer cop aquesta temporada a la Ciutat Esportiva, però ho ha fet a part del grup. Passarà la revisió mèdica el pròxim dia 30, juntament amb els internacionals espanyols

Ara
1 min
Carles Puyol s'exercita al marge del grup sota l'atenta mirada del recuperador Juanjo Brau

Sant Joan DespíCarles Puyol s’ha incorporat aquest dilluns als entrenaments de pretemporada del Barça. El capità, que el 12 de maig va ser intervingut d’una lesió osteocondral al genoll dret, s’ha exercitat al marge dels seus companys, en el penúltim entrenament abans de viatjar dimarts a Hamburg per disputar el primer partit amistós (18 hores, a l’estadi Imtech Arena).

El capità passarà les proves mèdiques el pròxim dia 30, juntament amb els internacionals espanyols campions de l’Eurocopa.

En la sessió d'aquest matí, Tito Vilanova ha comptat amb la presència de 13 jugadors del filial: a més dels vuit jugadors que es van exercitar tota la setmana passada amb el primer equip (Oier, Sergi Gómez, Planas, Sergi Roberto, Ilie, Rafinha, Lobato i Kiko Femenía), aquest cop se n'han incorporat cinc més: Patric, Deulofeu, Espinosa, Balliu i Joan Àngel Román.

La plantilla tornarà a entrenar-se a les 19 h. L'anècdota de la sessió del matí ha sigut l'ovació que la plantilla ha fet a José Manuel Pinto, que va ser pare diumenge.

stats