Futbol
Esports Barça 16/07/2012

Casillas pensa en Messi, Cristiano, Xavi i Iniesta per a la Pilota d'Or

El jugador del Madrid, que també aspira al guardó, ha destacat com n'és d'important que els porters també siguin considerats com a candidats

Efe
1 min
Iker Casillas

CaracasEl porter de la selecció espanyola i del Reial Madrid, Iker Casillas, ha assegurat aquest dilluns que, encara que analitzarà el seu vot, tant l'argentí Lionel Messi com el portuguès Cristiano Ronaldo, el català Xavi Hernández i el seu compatriota Andrés Iniesta mereixen guanyar la Pilota d'Or 2012.

"Ara mateix tant Messi com Cristiano, Xavi o Iniesta poden estar aquí al voltant de la Pilota d'Or, així que serà molt difícil", ha afirmat Casillas en una conferència de premsa durant la seva visita a Caracas.

El porter, que també aspira al guardó, ha destacat com n'és d'important que els porters també siguin considerats com a candidats, perquè també "són part important del futbol", encara que "diferents".

"Hi ha moltíssima gent que gaudeix també amb una bona parada, amb una bona estirada d'un porter", ha destacat Casillas, que ha visitat la capital veneçolana com a ambaixador del BBVA Provincial i ha compartit la seva experiència amb joves i nens.

Casillas no ha avançat a qui votarà i ha dit que "hauria d'analitzar-ho bé", i ha recordat que es tracta d'un votació "difícil" perquè hi ha "molt bons jugadors".

"Com que tinc temps encara per pensar una mica en qui puc decantar-me, doncs d'aquí fins a desembre, que és quan he de fer la votació, ho pensaré i ho maduraré bastant", ha afegit.

stats