Barça
Esports Barça 16/05/2011

Casillas i Villa treuen importància a les topades del clàssic

Iker Casillas i David Villa han tret importància a les topades que hi va haver entre els internacionals de Reial Madrid i Barcelona en el recent marató de clàssics entre els dos equips

Efe
2 min
Javier Lizón / Efe

Madridker Casillas i David Villa han tret importància a les topades que hi va haver entre els internacionals de Reial Madrid i Barcelona en el recent marató de clàssics entre els dos equips i han assegurat que no hi haurà cap problema en la selecció espanyola, que jugarà al juny a Veneçuela i els Estats Units.

"Durant vint dies hi va haver interessos personals i cadascun va mirar per allò seu, però jo no deixaré de ser menys amic de Xavi, que el conec de fa vint anys, o de Piqué. Són coses absurdes. Amb Villa ens vam dir de tot a la final de Copa i ens seguim parlant. Miro pels meus interessos, ell pels seus i en la selecció mirem pel de tots els espanyols", ha afirmat Casillas durant un acte promocional a Madrid.

Villa, que també hi ha assistit, ha assegurat: "No ens hem reunit encara, és més cosa de la premsa que nostra. És fictici. En els clàssics no heu vist jugadors de la selecció sinó jugadors de Reial Madrid i Barça. Ens jugàvem molt i cadascun pensa en allò seu. El que comença al camp acaba al camp".

A l'acte promocional d'una marca de cervesa, on cada jugador ha capitanejat un equip de futbolí -ha vençut 7-6 el de Villa-, els dos internacionals han matisat allò viscut en els quatre enfrontaments consecutius que van protagonitzar els seus equips entre Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions.

"Res ha canviat. Simplement les imatges que tots han vist són de jugadors de la selecció que defensen els seus clubs. No jugàvem com a companys. Érem rivals. Hi havia molta tensió. Ens jugàvem tornejos molt importants. Quan tornem a la selecció tot tornarà a la normalitat", ha insistit Villa.

Ell va ser protagonista de durs enfrontaments amb Álvaro Arbeloa. El 'Guaje' no els veu diferents d'altres que ha tingut en el passat amb diferents companys de la selecció quan els seus equips s'han enfrontat.

"No cal individualitzar en un o dos jugadors. Hi ha hagut enfrontaments entre tots. En aquell moment tots som rivals. Per ser Reial Madrid i Barcelona tot es magnifica, però sempre que m'he enfrontat a rivals vaig tenir bronques amb altres companys de selecció", ha recordat.

Casillas ha acabat reconeixent que la seva amistat amb jugadors del Barcelona no es veurà afectada. "Personalment tot el que ha passat queda aquí. Cadascun mira pel seu club i és normal en moments de tensió".

"Faríem malament els partícips d'haver aconseguit una cosa molt important per al futbol espanyol si ens deixéssim dur. Ningú em demana que sigui molt amic de Villa, però ens coneixem des de fa temps i és amic. Sabem que el que passa al terreny de joc queda aquí", ha conclòs.

stats