Publicitat
Publicitat

RECULL ARTICLES D'OPINIÓ

"A Catalunya ningú s'hagués atrevit a dissenyar una samarreta així": les opinions de la premsa esportiva

Els columnistes analitzen el nou disseny de la samarreta del Barça i segueixen valorant els incidents que van passar diumenge abans de l'Atlètic-Deportivo

Els columnistes de la premsa esportiva d'aquest dimecres opinen sobre el nou disseny de la samarreta del Barça i segueixen valorant els incidents que van passar diumenge abans de l'Atlètic-Deportivo.

Joan Vehils, a l''Sport'
"El problema vindrà quan la marca comercial de torn digui que paga més o menys en funció dels jugadors que aquesta firma tingui al club. Doncs això, que igual que el Barça ha hagut d'acceptar que les franges siguen horitzontals, un dia els diran a qui han fitxar... Tot té un preu? Jo crec que no".

J. M. Casanovas, a l''Sport'
"Sembla més una samarreta de rugbi que de futbol. Trenca una tradició que dura més de cent anys presentant unes ratlles horitzontals que no beneficien l'estètica dels futbolistes, ja que els fa més baixos i grassos. Més que una novetat, sembla un invent de mal gust. A Catalunya ningú s'hagués atrevit a dissenyar una samarreta així".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'
"Guardiola, com ha demostrat al Barça i en altres clubs als que ha estat vinculat, no decideix amb anys d'antelació. Té pressa en altres coses importants, molt importants, però no pel que fa al seu contracte. De fet, al llarg de la seva carrera, per esperar i esperar, ha perdut importantíssims contractes".

Manolo Sanchís, a 'Marca'
"Defenso les infinites maneres de sentir-te aficionat, però cap té cabuda quan no és exemplar, quan vulnera la convivència i el respecte. Tots tenim la nostra quota de responsabilitat i si volem que alguna cosa tan lloable com l'esport perduri, hem de tancar la porta a l'intrús".

Alfredo Relaño, director de l''As'
"Com va passar amb el dopatge en el ciclisme, com ha passat per fi amb la corrupció política, toca ja dir prou. Donar per fet que el que fins ara s'ha tolerat ha demostrat ser intolerable. Només és qüestió de coratge moral. El que va mostrar Laporta només arribar al Barça".

Ramon Solsona, a 'La Vanguardia'
"A Messi li van ensenyar una groga per consumir massa temps en la tornada. Ja s'havia exhaurit el temps, però el senyor àrbitre va prolongar el partit per poder-li ensenyar una targeta de visita a Messi, que s'havia entretingut verificant les mides del nyanyo que li van fer al cap, un eximent no previst pel reglament".

Ramon Balius, a 'El País'
"Respecte al cas de Vermaelen, no coneixem cap fitxatge interromput o desestimat per una lesió muscular. No és fàcil saber quan una lesió muscular donarà problemes, més quan aquesta no ha estat controlada per un mateix equip mèdic des de l'inici. Així, encara és més complicat decidir una hipotètica i poc freqüent intervenció quirúrgica, especialment si el jugador n'és reticent".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT