MERCAT DE FITXATGE
Esports Barça 26/07/2011

Cesc està disposat a rebaixar-se el sou per poder ser en breu jugador del Barça

Cesc Fàbregas segueix fent feina per intentar forçar la seva sortida al Barça. El maresmenc està disposat a rebaixar-se el sou per poder ser blaugrana.

Redacció
1 min
Els 'gunners' cedeixen

BarcelonaSegons RAC1, el jugador ha decidit acceptar una rebaixa de sou per poder facilutar la seva sortida al Barça. A més, aquesta mateixa setmana es reunirà amb el seu tècnic, Arsène Wenger, i amb el director general de l'Arsenal, Ivan Gazidis. Cesc ja fa més de 20 dies que va tornar a Londres però no ha pres part en la gira asiàtica del club ni a l'estada a terres alemanyes que finalitza aquests dies per unes problemes físics. De fet, Cesc no apareix públicament amb els colors de l'Arsenal.

El Barça ha fet una darrer oferta de 36 milions d'euros que podria fer pujar fins a acostar-se als 40 milions. Els diners per poder fer pujar aquesta oferta serien, precisament, els diners als quals Cesc renuncia del seu sou. El jugador sap que l'Arsenal, a diferència d'altres anys, està disposat a deixar-lo marxar, però la condició és que el Barça pagui els 40 milions que demana el club anglès.

stats