MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 05/08/2011

Bartomeu i Sanllehí es reuneixen amb la directiva de l'Arsenal sense acord per Cesc

Segons els mitjans de comunicació britànics, els directius blaugranes no han aconseguit convèncer els de l'Arsenal, que s'enroquen en els 45 milions per Cesc

Redacció
1 min
JUGARAN JUNTS? L'associació futbolística entre Cesc Fàbregas i Leo Messi és un somni de molts blaugranes, que cada dia que passa en dubten més.

BarcelonaJosep Maria Bartomeu (vicepresident esportiu del Barça) i Raül Sanllehí (director de l'àrea de futbol del Barça) s'han reunit amb els directius de l'Arsenal per tal de presentar una nova proposta per Cesc Fàbregas, però els representants del Barça en la negociació no han aconseguit convèncer els club 'gunner', que continua negant-se a vendre el futbolista d'Arenys per menys de 45 milions d'euros.

Segons informa la cadena britànica BBC, la directiva de l'Arsenal s'ha reunit sense el seu màxim accionista, Stan Kroenke, qui ha volat de tornada als Estats Units. Mentre Sky Sports informa que la reunió ha acabat sense acord. I és que la directiva de l'Arsenal es nega a vendre Cesc Fàbregas per una quantitat inferior als 45 milions d'euros. L'última proposta presentada pel Barça arribava als 38 milions, comptant la quantitat fixa (29) i la variable.

Després d'aquesta negativa, el Barça està disposat a presentar una nova proposta pel migcampista. Això sí, sense superar els 29 milions fixos. Ara, els dirigents blaugranes estan buscant la fórmula per millorar la proposta i convèncer els responsables de l'Arsenal. Tanmateix, les negociacions es preveuen llargues, i si s'acaben tancant, no serà fins a finals de mes.

A l'espera que es resolgui tot plegat, Cesc ha retornat als entrenaments amb el seu club. Ho va fer el dijous, en una sessió pública a l'Emirates Stadium amb els seus companys d'equip. De totes maneres, el futbolista no s'ha desplaçat a Lisboa per jugar un amistós davant el Benfica. Així, Cesc continua sense vestir la samarreta gunners en un partit, durant aquesta pretemporada.

stats