Publicitat
Publicitat

MERCAT DE FITXATGES

Dirigents de l'Arsenal confirmen que la primera oferta del Barça va ser rebutjada

Vendre Cesc ja només depèn de pactar la xifra del traspàs, segons la BBC

L'Arsenal està disposat a vendre a Cesc Fàbregas al Barça si els dos clubs es posen d'acord amb una xifra. Un canvi d'actitud important del club anglès.

Segons informa un mitjà de comunicació de prestigi com la BBC citant fonts de dins del club, fa poc l'Arsenal va rebutjar una primera oferta del Barça. "L'oferta va ser feta formalment per escrit al director executiu (Ivan Gazidis), i es va dir que no immediatament." La mateixa font però, admet que s'espera una segona oferta del Barça i que podria ser acceptada.

La postura de l'Arsenal ha canviat des de la temporada passada, quan va rebutjar dues ofertes del Barcelona, declarant que no tenien intenció de vendre'l a qualsevol preu.

Des de llavors, el multimilionari nord-americà Stan Kroenke ha pres el control del club de Londres i ara aquest afronta la primera decisió important del seu regnat. L'Arsenal doncs, ja negocia obertament i tot dependrà de trobar la xifra. Ara mateix, uns 10 milions d'euros separarien els dos clubs, amb la possibilitat d'incloure a Thiago Álcantara en l'operació.
 
La junta de l'Arsenal, formada per Kroenke, Gazidis, el president Peter Hill-Wood, i els directors Ken, Xips Keswick i Lord Harris de Peckham són conscients de les dificultats de mantenir a Cesc contra la seva voluntat.  L'aparició de Jack Wilshere i la probable arribada de l'argentí Ricardo Álvarez, també poden haver influït en el canvi d'actitud.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT