Barça
Esports Barça 16/08/2011

Cesc ha arribat a Barcelona en forma i preparat per si ha de debutar contra el Reial Madrid a la Supercopa

Segons explica el diari Sport, el migcampista es va posar en mans d'un entrenador personal per tal de seguir una preparació específica durant la pretemporada

Martí Molina
2 min
Cesc Fàbregas i Pep Guardiola. FCBARCELONA.COM

BarcelonaCesc Fàbregas ha arribat a Barcelona en forma, i tot i que encara no ha disputat cap partit aquesta pretemporada -no va arribar a jugar cap minut amb l'Arsenal- està amb un nivell físic prou bo com per poder debutar aquest dimecres en el partit de tornada de la Supercopa contra el Reial Madrid (Camp Nou, 23.00).

Segons explica el diari Sport, el flamant fitxatge blaugrana va anar-se'n de vacances a Nova York i va contactar amb un metge que li havia recomanat el seu amic Thierry Henry. Aquest especialista li va fer arribar un programa d'estiraments i diferents pautes que el d'Arenys havia de seguir per tal d'aconseguir un nivell físic òptim. Més tard, en la seva tornada a Londres, el jugador intensifica aquesta preparació amb un fisioterapeuta de confiança que també li havia recomanat Henry.

A principis de juliol, Cesc va tornar a la feina amb l'Arsenal per iniciar la pretemporada amb el club gunner. A l'espera de com evolucionava la seva contractació amb el Barça, el futbolista va seguir els entrenaments que li marcaven els preparadors de l'equip anglès.

El jugador d'Arenys arriba al Barça sense haver disputat cap minut a la pretemporada. De fet, ni tan sols va viatjar a la gira que l'Arsenal va fer per terres asiàtiques a finals de juliol. Però durant aquells dies Cesc es va estar entrenant en sessió doble, primer a les instal·lacions de l'equip del nord de Londres i després amb el fisioterapeuta.

Qui té l'última paraula sobre la participació o no de Cesc durant la Supercopa és el seu nou tècnic, Pep Guardiola. Al partit d'anada, l'entrenador ja va fer debutar -i de titular- l'altre fitxatge de l'estiu: Alexis Sánchez, tot i que només portava un parell d'entrenaments amb el conjunt blaugrana. Aquest dimecres pot ser el torn de Cesc, que també durà un parell d'entrenaments, però una preparació física òptima.

stats