Barça

Cesc: "Hem de jugar al cent per cent dissabte contra el Dépor per estar bé dimarts contra el Milan"

El migcampista del Barça diu que acceptaria la suplència dimarts, i entén que se sigui més exigent amb ell "perquè vaig marxar i es van pagar 30 milions per mi"

"Hem de donar el cent per cent dissabte contra el Deportivo per estar bé dimarts contra el Milan". Aquest és el missatge de Cesc Fàbregas aquest dijous en roda de premsa. "El partit de Dépor és molt important, encara que no ens enganyarem que el més important és el de dimarts. Però la Lliga és molt important, i després de mals resultats, és molt important recuperar la sintonia amb la pilota i amb l'afició".

Cesc està convençut que estan capacitats per capgirar el 2-0 de San Siro: "En els últims anys, aquest equip i aquesta afició sempre ha estat al nivell en els moments clau. Estem capacitats, hem jugat finals de tot tipus i estem preparats per jugar al màxim nivell". "La passió per guanyar la Champions d'aquest club fa que, estiguem com estiguem, jugarem al màxim aquest dimarts".

Ara bé, ha deixat molt clar que contra el Milan cal jugar amb el cor, però també amb el cap: "No hem de sortir revolucionats, sempre que hem jugat sense cap i sobreexcitats, no ens ha anat bé. No només hem de jugar amb el cor, si no també amb el cap".

Sobre la possibilitat que dimarts David Villa li prengui la titularitat, el d'Arenys ha dit: "En els moments importants que el meu equip m'ha necessitat, sempre he estat allà. Com a la selecció, gairebé mai he sigut titular, però ens moments clau he estat sempre allà. De vegades, sent suplent pots ser més important que sent titular. El meu repte personal és aconseguir coses gran en aquest club, i això no m'ho prendrà ningú".

"Noto el rum-rum del Camp Nou, i ho accepto, sé que és així. Cada partit dolent que faig faig marxa enrere dels deu de bons que he fet. Jo vaig marxar i van pagar 30 milions per mi, és normal que se sigui més exigent amb mi", ha dit sobre el fet que sovint és un jugador discutit.