Barça
Esports Barça 26/01/2012

Cesc: "Quan el Madrid juga al màxim nivell és el rival més temible del món"

El migcampista del Barça admet que ell no va jugar un bon partit, i assegura que tot i les baixes lluitaran per tot: "Som els que som però no hi ha excuses"

Albert Solé
2 min
Cesc Fàbregas i Higuaín lluiten per la pilota.

Barcelona"El més normal és patir amb el Madrid. Cada cop és més complicat guanyar-los perquè hi ha hagut molts clàssics en poc temps", explica Cesc Fàbregas, que valorar el gran partit dels blancs: "Ahir vaig veure un partit molt i molt fort, però no ens va sorprendre, quan el Madrid juga al màxim nivell és el rival més temible del món".

Respecte si el Barça no va fer un bon partit, Cesc busca la cara positiva del patiment: "Històricament, en un partit com ahir, en l'últim minut sempre palmàvem, jo veig el partit d'ahir com a positiu, hem de treure'n bones conclusions, vam saber patir", i afegeix: "Hem fet els deures, ja som a semifinals, hem superat a un rival històric del club, i ara a pensar en el Vila-real".

Moltes baixes

"Estem on volíem estar, el que no volíem és, perquè tinguem moltes lesions, quedar eliminats per no jugar tants partits. Per això hi ha un filial tant bo que no té res a envejar a nosaltres, i a tirar endavant com sempre, encara que sigui amb 8 jugadors", explica Cesc, i afegeix: "Fins ara el mister quan ho ha cregut ha anat donat descans als jugador més fatigats, però ara som els que som, no hi ha excuses, i si hem de jugar 5 partits seguits ho farem fins que s'acabin les forces, i a més hi ha el filial, sense excuses i portant escut amb dignitat".

Mal partit seu

"Perquè hagi marcat alguns gols ara sembla que hagi de marcar sempre. Jo tampoc estic content del partit d'ahir i he de millorar moltíssim. Jugant amb jugadors d'aquest nivell quan baixes una mica sembla que juguis malament; encara que m'hagi format aquí, el software que ha creat el mister no es fàcil d'agafar en dos dies", ha comentat el d'Arenys.

stats