Barça
Esports Barça 29/07/2011

Cesc es reuneix amb Wenger en una trobada que pot ser clau per al futur del jugador d'Arenys

D'altra banda, el president del club 'gunner' ha reconegut que vendrà Cesc per un "preu raonable", i deixa entreveure que ha d'arribar als 40 milions d'euros

Redacció
2 min
L'eterna reunió per Cesc

BarcelonaEl capità de l'Arsenal, Cesc Fàbregas, es reunirà aquest divendres amb el seu entrenador, Arsène Wenger, en una trobada que pot ser clau per al futur del jugador d'Arenys. Cesc, que té clara la voluntat d'abandonar l'equip gunner, intentarà convèncer el seu tècnic perquè li faciliti la sortida del club per poder fitxar pel Barça.

A més del jugador i l'entrenador, a la trobada d'aquest divendres també hi participaran el director executiu del club, Ivan Gazidis, i el representant del jugador, Darren Dein. Una reunió que pot ser decisiva després d'una negociació maratoniana entre tots dos clubs i un estira-i-arronsa constant entre jugador i entrenador. Cesc vol anar-se'n i l'Arsenal n'és plenament conscient. Tanmateix, el problema rau en l'oferta econòmica del Barça, que podria arribar als 40 milions després que el club català augmentés la seva proposta inicial –passant de 29 a 36– i sumant-hi uns milions més, després que el futbolista acordés renunciar a part del seu salari per retornar a Barcelona.

A més, el president de l'Arsenal, Peter Hill-Wood, ha admès per primera vegada que l'equip anglès està disposat a vendre Cesc. Això sí, a "un preu just". En declaracions que publica aquest divendres el rotatiu Daily Star, Hill-Wood ha explicat que el Barça ha estat "perdent el temps durant un any i mig". El president del club anglès ha explicat que els blaugranes van fer "una primera oferta de 26 milions de lliures (uns 29 milions d'euros) i una altra de superior. Si volen comprar el jugaror han de pagar el preu just. I si ens fixem en què s'està pagant a altres llocs, no crec que el que estiguem demanant no sigui raonable", ha dit.

Peter Hill-Wood ha admès que "s'estan acostant postures" entre les parts implicades i ha instat el Barça a "fer un moviment o podria perdre el jugador". I és que la voluntat del club gunner és tancar el tema (amb traspàs o sense) al més aviat millor.

stats