Barça
Esports Barça 15/02/2012

Cesc: "Xavi és un jugador únic i el trobem a faltar"

El d'Arenys assegura que el resultat a l'anada de vuitens contra el Bayer és un resultat que "encamina l'eliminatòria" però que s'ha de ser prudent a la tornada

M. Molina
1 min

BarcelonaCesc Fàbregas ha parlat de l'absència de Xavi Hernàndez al mig del camp del Barça. El futbolista d'Arenys ha assegurat que el seu company "és un jugador únic i que es troba a faltar" per fer que el joc de l'equip sigui encara millor.

"Són coses del futbol. El Xavi portava quatre anys molt durs i l'entrenador el vol cuidar tant com puugi. Un jugador com ell, que és únic, es troba a faltar. I no només això, sinó també la seva alegria i el seu caràcter", ha comentat Cesc.

El blaugrana ha fet aquestes declaracions desprès de la victòria per 1-3 al BayArena, en l'anada dels vuitens de final de la Champions: "L'eliminatòria està ben encaminada, marcar 3 gols a fora està bé, però hem de seguir amb la mateixa línia. Ara hem de preparar bé els 2 partits de Lliga i després la tornada de Champions". I ha afegit que en els propers compromisos cal "afrontar la Lliga tenint en compte que està molt difícil però donant-ho tot perquè portem l'escut del Barça".

stats