Barça
Esports Barça 05/07/2012

Cesc aspira a aconseguir "més triomfs i glòria" amb el Barça la propera temporada

El migcampista participa en un acte promocional a Jakarta on també jugarà un partit amistós –com a líder de l'equip 'Fàbregas i amics'– entre jugadors internacionals

Efe
1 min
Cesc Fàbregas, durant la roda de premsa

JakartaEl migcampista del Barça Cesc Fàbregas ha declarat a Jakarta que el seu objectiu per al proper any és aconseguir "més triomfs i més glòria" amb el seu equip i amb la selecció espanyola.

En un acte promocional d'una marca de galetes a la capital indonèsia, al qual acudia per segon any consecutiu, i davant més de 1.500 seguidors, el futbolista català ha dit que se sent "molt feliç" d'haver estat una part important del combinat que va guanyar recentment l'Eurocopa.

"És el meu segon viatge a Indonèsia i la benvinguda ha estat fantàstica. Encara que estem molt lluny, sentim el suport i el caliu del públic indonesi", va afirmar el jugador.

El barcelonista va aterrar aquest dimecres a Jakarta, on va ser rebut per centenars d'aficionats vestits amb samarretes blaugranes, de la selecció espanyola i fins i tot amb banderes catalanes.

El futbolista d'Arenys de Mar va fer un entrenament amb nens i aquest dijous a la tarda disputarà un partit amistós contra la selecció nacional indonèsia i liderarà l'equip 'Fàbregas i amics', format per diversos jugadors internacionals.

Fàbregas abandonarà aquest mateix dijous Indonèsia, on també està prevista l'arribada durant el cap de setmana del centrecampista del Reial Madrid Xabi Alonso, que participarà en un altre esdeveniment promocional a Jakarta.

stats