Barça
Esports Barça 31/08/2011

Cesc: "Quina és la meva posició? No ho sé, pregunteu-li al Pep"

L'arribada del migcampista d'Arenys ha revolucionat els esquemes del Barça, i Cesc no es mulla sobre la seva posició: "Intento tenir arribada, però no sé com se li ha de dir"

Redacció
3 min
Cesc, estirat a terra, celebra el seu gol contra el Vila-real / AFP

BarcelonaCesc Fàbregas ha parlat aquest dimecres per a RAC1 des de la concentració de la selecció espanyola, l'ambient de la qual ha assegurat que "està bé". També ha assegurat que "no hi haurà cap separació", en referència a un possible sopar amb Iker Casillas.

Sobre les declaracions del porter del Reial Madrid sobre l'entrada que li va fer Marcelo a la Supercopa ha comentat que: "És igual si s'ha disculpat o no, el conec bé i sé que va ser un moment d'escalfor i tot això ja ha passat".

L'arribada al Barça

El d'Arenys ha explicat que està molt motivat al seu nou club, i ha reconegut que els companys l'estan "ajudant molt" a integrar-se. I pel que fa a la seva posició, després que el seu joc hagi suposat una revolució tàctica a l'equip, no s'ha mullat a l'hora de trobar-li un nom: "Intento tenir arribada, però no sé com li hem de dir. Pregunteu-li al Pep", ha comentat.

En qualsevol cas, Cesc ha afirmat que: "Tots els que juguem de mig camp en endavant tenim bona connexió", i ha elogiat Leo Messi, qui ja li ha donat dues assistències. "En Leo veu passades i desmarcades impossibles", ha dit el maresmenc. Tot i això, no ha volgut llençar campanes al vol amb la seva connexió, però ha reconegut que el coneix bé perquè: "Vam jugar molts anys junts de petits, també amb en Gerard [Piqué], i l'he vist molt i tothom sap que pot fer coses especials".

Sobre la seva arribada al club, Cesc ha assegurat que es veu "amb moltíssimes ganes" i que té ganes "de millorar i aprendre grans conceptes de l'equip". A més, ha dit que "els més bons són al Barça, són intocables", i ha afegit que: "Som els que arribem ara que hem de demostrar que venim amb ganes d'ajudar i hem de posar bona cara".

Cesc no creu que amb els seus gols ja s'hagi ficat a la butxaca els aficionats que dubtaven de la seva incorporació, però ha advertit que: "Em podran criticar ser més bo o dolent, però em faria mal que em qüestionessin les ganes i la motivació".

Del que li suposa tàcticament el canvi de l'Arsenal al Barça, el migcampista ha explicat que: "A l'Arsenal perdies la pilota i et replegaves per defensar. Aquí, en canvi, tots hem de pressionar de seguida per recuperar-la el mes aviat possible", i ha reconegut que, defensivament, ha "d'agafar els hàbits".

El pas per l'Arsenal

A més, també ha comentat que la lliga anglesa li ha "aportat moltes coses", i ha elogiat el seu exentrenador al club gunner, Arsène Wenger, de qui diu que li "deu tot", perquè li va "donar moltes oportunitats".

Cesc també ha assegurat que, tot i el mal inici, el seu exequip "se'n sortirà", i ha reconegut que: "Pel record i l'experiència, no diria que no a trobar-nos l'Arsenal a la Lliga de Campions", tot i que ha advertit que és "un rival complicat", i ha recordat que la temporada passada els anglesos ja van complicar la vida al Barça en aquesta competició.

Polèmiques

Després de guanyar la Supercopa d'Europa, Cesc va lligar-se una estelada al coll, i va demanar disculpes a Twitter. Ha assegurat que no es va "fixar en la bandera" que es posava, i que no és un tema que li "preocupi gaire", i ha sentenciat: "Ara no m'hi ficaré. Estic molt tranquil i prefereixo evitar el tema".

Finalment, sobre la seva negativa a parlar del Reial Madrid en la roda de premsa de presentació, Cesc ha volgut tancar el tema: "No hi ha res a dir del Madrid. Sóc on vull ser i no crec que calgui afegir res més", ha conclòs.

stats