Barça
Esports Barça 15/08/2011

Cesc firma per 5 temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros

Segons ha fet públic el vicepresident esportiu, el Barça ha pagat 34 milions d'euros (29 més 5 que aporta el jugador renunciant al seu salari) i 5 més de variables

Martí Molina
1 min
Cesc Fàbregas i Sandro Rosell, després de firmar el contracte

BarcelonaCesc ja és, al cent per cent, jugador del Barça. El futbolista ha firmat el contracte aquest dilluns, que el vincula amb el conjunt blaugrana per les cinc pròximes temporades, i amb una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros, segons ha confirmat el conjunt blaugrana.

El jugador de l'Arsenal durant 8 temporades, i capità dels gunners en els últims anys, s'ha incorporat a la disciplina blaugrana després que el conjunt català hagi pagat 34 milions d'euros (29 més 5 que descompta el jugador del seu salari) i 5 més de variables.

Segons ha confirmat aquest dilluns el vicepresident esportiu blaugrana, Josep Maria Bartomeu, el Barça pagarà 14,5 milions de manera immediata i la mateixa quantitat a finals de setembre. Els altres cinc milions s'abonaran al conjunt anglès a raó d'un milió per temporada, que es descomptarà directament del salari de Cesc.

D'altra banda, el conjunt blaugrana també té previst pagar 5 milions més de variables en funció dels títols. En concret, i durant els propers 5 anys, el Barça pagarà -sempre que sigui amb Cesc com a jugador- 2 milions per cadascuna de les 2 properes Lligues, i 1 milió per la propera Champions.

Bartomeu també ha explicat que, en un principi, els variables havien de ser de 6 milions d'euros, però que al final s'han quedat en 5 perquè s'ha inclòs en l'operació els drets de formació de Toral i Bellerín, dos futbolistes que han abandonat el planter del Barça per marxar cap a l'Arsenal, aquest estiu.

stats