BARÇA
Esports Barça 16/09/2011

Cesc: "Mai he parlat malament de l'Arsenal"

El migcampista ha desmentit a Twitter (@cesc4official) unes declaracions a la revista britànica 'Sport Magazine' en què deia que "no guanyar títols era molt frustrant"

Redacció
1 min
Cesc, just després de marcar el segon gol de la final, el seu primer en un partit oficial amb el Barça.

BarcelonaEl migcampista blaugrana ha desmentit a través de Twitter (@cesc4official) unes declaracions seves a la revista britànica Sport Magazine en què, suposadament, deia que "no guanyar títols era molt frustrant per a mi", entre d'altres qüestions.

"Mai he parlat malament de l'Arsenal. Aquesta és una prova més que molta gent posa en els diaris el que vol, i això no és professional", ha dit Cesc al seu compte de Twitter.

"Vull que l'Arsenal tingui èxits com qualsevol fan. Aquest no és el motiu pel qual vaig marxar d'allà, això mai em va passar pel cap. Sóc qui sóc gràcies a l'Arsenal. I ningú ho podrà canviar", ha explicat.

"No he donat cap entrevista des de la roda de premsa de la meva presentació. I allà vaig dir la veritat i el que em sortia del cor. Grans paraules sobre aquest gran equip, perquè és el que mereix: èxit i títols", ha afegit.

"La gent pot odiar-me per anar-me'n d'allà, o recordar que ho he donat tot pel club. Però mai diré res en contra de l'Arsenal", ha conclòs via Twitter.

stats