BARÇA
Esports Barça 15/05/2012

El president del Ceuta diu que el Barça haurà de negociar si vol el tècnic Sergio Lobera

El president del club, José Antonio Muñoz, diu que el tècnic té un any més de contracte i una clàusula de rescissió d'un milió d'euros

Efe
1 min
Sergio Lobera entrenant al Ceuta de Segona B

CeutaEl president del Ceuta, José Antonio Muñoz, ha assegurat que el Barça haurà de negociar amb el seu club en el cas que pretengui incorporar com a segon entrenador de Tito Vilanova a l'actual tècnic del seu club, Sergio Lobera.

Muñoz ha afirmat que en el cas que es produeixi aquesta incorporació seria una "bona oportunitat" per rebre una compensació econòmica, ja que ha indicat que Lobera té una clàusula de rescissió d'un milió d'euros.

El president ha recordat que Sergio Lobera té un any més de contracte com a entrenador del Ceuta –de Segona Divisió B– i que els diners per aquesta possible marxa podria servir per "saldar deutes".

No obstant això, José Antonio Muñoz ha reconegut que el club blaugrana "no pagarà el milió d'euros de la clàusula", però ha precisat que hauria d'abonar una indemnització al Ceuta en estar inclosa aquesta possibilitat en la clàusula del tècnic.

Sergio Lobera, que ja va treballar en les categories inferiors del Barça i va coincidir en el cos tècnic del Terrassa amb Tito Vilanova, va signar la passada temporada pel Ceuta procedent del San Roque de Lepe (Huelva).

stats