El Barça a la premsa internacional
Esports Barça 28/04/2011

La victòria del Barça vista per la premsa internacional

El clàssic en clau de Champions va ser vist arreu del món ahir. La premsa internacional s'ha fet ressò avui de la victòria del Barça i ha exaltat la figura del crac argentí, autor dels dos gols de la nit

Redacció
2 min
Olé, 28 d'abril

BarcelonaLa victòria del Barça a l'anada de semifinals de la Champions contra el Madrid ha transcendit les fronteres catalanes i espanyoles, i diaris d'arreu del món en parlen avui en els seus rotatius.

L'esportiu argentí Olé hi dedica íntegrament la portada d'avui amb una imatge de Messi i el titular “Te amou”, fent un divertit joc de paraules amb el cognom del tècnic blanc. La Gazzetta dello Sport també hi dedica bona part de la portada i titula "Messi Matador". L'Équipe mostra una instantània de Messi després de marcar un dels dos gols de la nit i diu "Els diables i Messi".

Els titulars que lloen el joc del Barça i, especialment, els gols del crac argentí es troben en nombroses edicions digitals. The New York Times diu “Els gols de Messi, dignes de lloança”, la BBC “Messi segella contundent la victòria del Barça a Madrid”, The Guardian “Lionel Messi en marca dos”, Il Corriere de la Sera “Dos gols de Messi donen el triomf al Barça”, Le Monde “Messi guanya el Madrid”, Clarín “Festa de Messi al Bernabéu”, O Globo “Amb dos gols de Messi, el Barça venç el Reial Madrid a la Lliga de Campions”, Al Jazeera “Un Messi màgic deixa el Reial de Mourinho trontollant” i South China Morning Post “El Barça venç el Madrid a les semifinals de la Champions”.

Pel que fa a les edicions digitals dels esportius europeus, La Gazzetta dello Sport diu “Un Messi diví congela el Bernabéu" i afegeix que la vermella directa a Pepe enfurisma el Reial Madrid. L'Équipe francès també es rendeix a l'argentí del Barça i titula “Messi doblega el Reial Madrid”.

stats