Barça
Esports Barça 02/08/2011

Cinc jugadors del Barça juguen amb els dofins durant la gira nord-americana

Valés, Pedro, Xavi, Villa i Busquets han anat aquest dimarts al Miami Seaquarium on han han pogut tocar i alimentar els dofins

Redacció
2 min

FloridaDesprés de l'entrenament matinal a la Universitat de Miami, cinc jugadors del Barça (Valés, Pedro, Xavi, Villa i Busquets) s'han dirigit aquest dimarts al Miami Seaquarium on s'han posat el vestit de neoprè, que en aquesta ocasió estava degudament personalitzat amb l'escut del FC Barcelona a la part frontal.

Al Dolphin Harbor, una piscina poc profunda d'accés restringit al públic de la instal·lació, els jugadors han pogut gaudir d'una jornada atípica. Han començat rebent una ràpida sessió informativa sobre els principals aspectes que havien de tenir en compte en la relació amb aquests mamífers intel·ligents i amants de la diversió. Durant els 20 minuts que ha durat la visita, han pogut tocar i alimentar els dofins.

També hi ha hagut temps per al futbol. Els dofins, amb pilotes de futbol blaugranes, han pogut llançar pilotes a Víctor Valdés, que estava sota pals amb guants inclosos i intentava evitar els gols d'aquests mamífers. També hi ha hagut temps perquè cada jugador, de manera individual, nades amb els animals, agafats de les aletes. Per finalitzar, després de la foto de família amb les monitores, els jugadors han rebut una mostra d'afecte dels dofins, davant d'un nombrós grup de periodistes acreditats.

Víctor Valdés, que ja havia viscut una experiència similar anteriorment, s'ha mostrat satisfet de la visita: "El millor ha estat poder compartir la visita amb els companys. Ha estat molt bonic. Es tractava de passar una bona estona." "Són animals que transmeten diversió i confiança", ha afegit.

Abans de finalitzar la visita, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el director de futbol professional, Andoni Zubizarreta, han lliurat una samarreta del Barça al General Manager del Miami Seaquarium, com mostra d'agraïment.

stats