HANDBOL
Esports Barça 26/04/2011

El Ciudad Real no dóna opció al Barça Borges i ajorna una setmana el títol de Lliga dels blaugrana (30-27)

El Barça Borges s'ha vist superat a partir del minut quinze de partit i no ha pogut donar la volta al matx. Els manxecs han estat molt ficats en tot moment

David Jover
Iker Romero

BarcelonaSer campió haurà d'esperar. El Barça Borges ha perdut aquesta nit al Quijote Arena de Ciudad Real i deixa per la setmana vinent el moment per a proclamar-se campió de la Lliga Asobal. L'equip que entrena Xavi Pascual, però, ha aconseguit mantenir el 'goal-average' amb els de Dujshebaev i això vol dir que si la setmana vinent superen l'Ademar de Lleó al Palau Blaugrana.

Avui el partit no ha tingut història. Tot i que en l'¡nici de partit el Barça ha estat un pèl superior gràcies a la frescor dels seus jugadors –Pascual ha sortit amb Iker Romero, Sarmiento, Oneto i Sjöstrand d'inici– a partir de què han entrat les rotacions el cansament acumulat del partit del passat diumenge contra el Kiel ha passat factura.

Quan s'ha passat del 6-7 de Junaín García al 12-8 de Julen Aguinagalde el partit s'ha acabat de trencar i ha quedat clar que guanyar al Quijote Arena seria una missió gairebé impossible. La gran defensa dels manxecs, situant a David Davis d'avançat, ha fet molt de mal els culers que han perdut massa pilotes.

A la represa l'avantatge del Ciudad Real ha arribat a ser de sis gols (25-19) després d'un gol del català Viran Morros. Des d'aleshores no hi ha hagut partit i la millor notícia ha estat que en el darrer minut i mig la renda de cinc gols ha passat a ser de tres –amb un penal transformat per Rutenka– i d'aquesta manera el Barça ha pogut conservar l''average'.