BARÇA
Esports Barça 29/08/2015

Claudio Bravo acumula vuit partits de Lliga sense rebre un gol

El porter del Barça segueix imbatut aquesta temporada

El porter del Barça Claudio Bravo va aturar un penal al València. Els nous fitxatges van tornar a marcar la diferència.

BarcelonaDesprés d'una pretemporada discreta, Claudio Bravo torna a mostrar la seva solidesa i fiabilitat de la temporada anterior. El blaugrana, que ha deixat la porteria a 0 davant el Màlaga (1-0) aquesta nit, acumula 720 minuts i 8 partits sense encaixar un gol en Lliga.

La dada és contundent: Des de l’11 d’abril Bravo no ha rebut una diana en la competició domèstica. El jugador del Barça segueix en plena forma tot i la curta preparació estival i la seva competència amb Ter Stegen, titular en els dos primers xocs oficials d'aquesta campanya.

El sud-americà, centrat, va parlar dies enrere amb el seleccionador xilè, Jorge Sampaoli, per evitar anar convocat amb el seu país per disputar un partit amistós contra el Paraguai. El tècnic ha accedit a la petició del blaugrana, que descansarà a Barcelona i podrà treballar a les ordres de Luis Enrique. El seu company, precisament, sí que viatjarà amb el combinat de l'Alemanya.