Segona Divisió
Esports Barça 06/05/2011

El Comitè d'Apel·lació accepta el recurs del Granada per alineació indeguda del Barça B

Ara el Barça té 4 dies per presentar al·legacions i defensar que Jonathan dos Santos ja havia complert la sanció en el Barça B 4 - Granada 0

Efe
1 min

BarcelonaEl Comitè d'Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha acceptat el recurs del Granada CF contra la resolució del Comitè de Competició que desestimava la reclamació per alineació indeguda de Jonathan dos Santos i ha donat quatre dies al FC Barcelona perquè presenti les al·legacions.

El recurs presentat pel conjunt andalús pretén que Apel·lació resolgui en contra del dictamen de Competició i li atorgui el triomf en el partit de Lliga que va disputar el passat 8 d'abril davant el Barça B, que sobre la gespa va acabar 4-0 a favor dels blaugrana.

El Granada CF insisteix en la seva reclamació que el filial blaugrana va incórrer en alineació indeguda quan va fer jugar el jove migcampista mexicà Dos Santos, que estava sancionat per acumulació d'amonestacions, de manera que demana li sigui concedida la victòria en el xoc per 0-3.

Tot i que el conjunt andalús no té gaires esperances que Apel·lació li doni la raó, aquest organisme ha acceptat la reclamació i ha concedit al Barcelona un termini de quatre dies perquè presenti les al·legacions que estimi oportunes.

El president del Granada CF, Quique Pina, ha dit al respecte que segueix "convençut " que el club té raó i ha recordat que "Competició va basar la seva decisió en un precedent de l'any 97 i la norma federativa ha canviat".

A l'espera de conèixer la setmana que la decisió d'Apel·lació, Pina ha advertit que aniran "fins al final en aquest assumpte" perquè "el Consell Superior d'Esports podrà comprovar que sobre la norma actual" el Granada "té raó".

stats