LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 26/03/2013

El Comitè d'Apel·lació de la UEFA rebaixa la sanció a Ibra i el suec podrà jugar contra el Barça

La UEFA ha confirmat aquest dimarts que li ha rebaixat la sanció a un partit i, per tant, el suec ja va complir la sanció contra el València als vuitens de final

Ara
1 min
Ibra salta per celebrar el seu gol contra el Saint-Étienne

BarcelonaEl davanter del PSG Zlatan Ibrahimovic podrà jugar finalment l'anada i la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barça, segons han avançat diversos mitjans de comunicació i posteriorment ha fet oficial la UEFA. Aquest dimarts el Comitè d'Apel·lació de la UEFA s'ha reunit per tractar el seu cas i finalment li ha rebaixat la sanció.

El PSG va recórrer la sanció i va assegurar que Ibra va fer falta mentre la pilota estava en joc –l'acta deia que havia comès la infracció quan la pilota no estava en joc–, i la UEFA ha acceptat el recurs del club francès.

Així, Ibra, que havia de complir dos partits de sanció, només n'haurà de complir un. I, de fet, ja l'ha complert, ja que no va jugar per sanció la tornada dels vuitens de final contra el València.

D'aquesta manera, el davanter suec del PSG podrà jugar, si el seu entrenador ho creu oportú, els dos partits de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barça.

stats