Barça
Esports Barça 06/03/2013

El Comitè d'Àrbitres denunciarà Piqué per haver fet el gest de les manilles al Bernabéu

També el denuncien per les seves declaracions al final del partit, entre les quals: "Si entra en joc l'àrbitre, ho tenim malament"

Ara
1 min

BarcelonaEl Comitè Tècnic d'Àrbitres, segons el diari 'Marca', ha decidit denunciar Gerard Piqué davant el Comitè de Competició per les seves declaracions contra Pérez Lasa al final del partit i també pel gest que va fer el defensa del Barça sobre la gespa del Bernabéu de portar les mans emmanillades.

Aquesta decisió la va prendre ahir el Comitè Tècnic d'Àrbitres després d'analitzar els fets amb el seu departament jurídic.

La declaració que els va molestar de Piqué va ser: "Ja sabem com va això. Davant el Madrid, si vas igualat, pot passar alguna cosa que, casualment, no és al nostre favor... si entra en joc l'àrbitre ho tenim malament. M'agradaria pensar que no ha vist el penal. Només espero que quan torni a xiular-nos [Pérez Lasa] ens demani perdó".

El Comitè segurament obrirà un expedient extraordinari nomenant un jutge instructor que recopilarà la informació necessària per ambdues parts, començant per les explicacions del mateix jugador.

Els casos anteriors de Wakaso, Diop i Juanlu van acabar amb una multa de 1.500 euros per a cada jugador.

stats