Barça
Esports Barça 16/09/2011

Consulta Qatar demanarà als compromissaris que votin en blanc la ratificació del patrocini

Llegiran un discurs abans de la votació a l'assemblea, i afirmen que si els vots blancs són més que 'sís' o 'nos', la directiva es veurà forçada a fer un referèndum

Albert Solé
1 min
Què és un compromissari?

BarcelonaLa plataforma Consulta Qatar no es rendeix i segueix lluitant per aconseguir que la directiva convoqui un referèndum per ratificar o no el patrocini de la Fundació Qatar. En l'últim comunicat penjat a la seva pàgina web expliquen que demanen al soci compromissari que voti en blanc el proper 24 de setembre.

Un membre de Consulta Qatar que sigui compromissari o algú altre en nom d'ells llegirà durant l'assemblea un text en el qual expliquen per què demanen el vot en blanc a la ratificació de l'acord de patrocini amb Qatar. "Que siguin valents, que no tinguin cap por, si decideixen votar en blanc, no tinguin cap dubte que l'actual junta directiva buscarà els mecanismes necessaris per a la celebració del referèndum, en el supòsit que el nombre de vots en blanc sigui superior als sís a Qatar o als nos a Qatar", diuen en el seu comunicat.

stats