Barça
Esports Barça 17/08/2011

La convocatòria de vaga fa perillar el Gamper

L'aturada també inclou que durant el dia 22 no es puguin disputar partits ni fer entrenaments, precisament la data en què s'ha de jugar el partit entre Barça i Nàpols

Redacció
1 min
Thiago Alcántara celebra el seu primer gol ahir a la final. Ha marcat tres gols a Munic.

BarcelonaLa convocatòria de vaga fa perillar la disputa del Gamper,. El partit entre el Barça i el Nàpols s'ha de disputar el dilluns a 2/4 de 9 del vespre, però a aquella hora encara està vigent l'aturada dels futbolistes.

Segons el comunicat que ha fet oficial l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), la convocatòria de vaga és "per als dos períodes compresos entre el divendres 19 d'agost i el dilluns 22, i el divendres 26 i el dilluns 29", i inclou que "es deixin de prestar serveis, inclosos els partits de futbol corresponents al Campionat Nacional de Lliga de Primera i Segona Divisió". Això inclou la disputa de partits i també els entrenaments.

Com que el Gamper es disputa el dilluns 22, quan encara està vigent la vaga, en un principi no es podria disputar aquest partit. Tanmateix, des del Barça són optimistes i confien que s'arribi a un acord i que es desconvoqui aquesta aturada.

stats