BARÇA
Esports Barça 10/01/2013

El Barça supera amb claredat el Còrdova (5-0) i es trobarà el Màlaga als quarts de la Copa del Rei

Thiago ha obert la llauna a la primera part i, abans del descans, Villa ha marcat dos gols més. A la segona part, Alexis ha arrodonit el marcador amb dos gols més

David Villa celebra un dels gols que ha marcat a la Copa contra el Còrdova

BarcelonaEl Barça ha superat amb claredat el Còrdova als vuitens de final de la Copa del Rei (5-0). Després d'haver aconseguit un 0-2 a l'anada, els blaugranes tenien l'eliminatòria de cara però tot i això els homes que aquest dijous dirigia Jordi Roura no s'han relaxat i han golejat el club de Segona Divisió.

El Barça ha dominat el partit des de l'inici. I és que al primer minut Alexis ha tingut una bona oportunitat després de desmarcar-se, però el porter del Còrdova, Saizar, ha cobert molt bé l'espai i ha enviat la pilota a córner.

I just quan s'havia superat el primer quart d'hora del partit, Song ha recuperat la pilota al mig del camp i ha fet una passada per a Thiago, que des de dins de l'àrea no ha tingut problemes per superar Saizar (17'). Tres minuts més tard, Villa ha fet el segon del Barça. El jugador asturià, després de rebre una passada de Thiago, ha arribat a la línia de fons i, quan tothom pensava que centraria, ha xutat a porteria (20').

El davanter asturià ha tornat a veure porteria cinc minuts més tard. Sergi Roberto ha fet una bona passada per a Villa, que ha fet el segon del seu compte particular amb un xut potent a l'esquerra de la porteria.

El partit estava pràcticament decidit, però els dos equips han jugat a un ritme molt alt fins al final. Així, Alexis ha aconseguit el quart gol dels blaugranes a la sortida d'un córner, rematant de cap (54').

El davanter xilè ha estat el protagonista del cinquè gol del Barça, al minut 84. Tello ha rematat a porteria, però Saizar ha refusat. Alexis, atent a dins de l'àrea, ha aconseguit el seu segon gol del dia. De fet, Alexis, tot just un minut abans, ha tingut una gran oportunitat, però ha relliscat quan encarava el porter.

BARÇA 5

CÒRDOVA 0

Barça: Pinto; Alves (Bartra, m.46), Mascherano, Puyol, Montoya; Song, Thiago, Sergi Roberto (Dos Santos, m.52); Alexis, Cesc (Tello, m.46) i Villa.

Còrdova: Saizar; Fernández, Armando, Alberto Aguilar, Fuentes; López Silva, Caballero (Rennella, m.69), López Garai, Dubarbier (Pedro, m.60); Joselu iy Vico (Abel, m.46).

Gols: 1-0, min. 17: Thiago; 2-0, min. 21: Villa; 3-0, min. 26: Villa; 4-0, min. 55: Alexis; 5-0, min. 84: Alexis.

Àrbitre: Alejandro José Hernández Hernández (Las Palmas). Targetes grogues: a Mascherano (m.62) i Montoya (m.67).