COPA DEL REI
Esports Barça 05/03/2012

Segons Joan Gaspart, la seu de la final de Copa es podria escollir per sorteig

En declaracions a RAC1, el vicepresident de la RFEF ha recordat que aquest sistema ja és va utilitzar per escollir l'escenari de la final del 1990

Ara
1 min
Joan Gaspart en un dels seus hotels de Barcelona / PERE TORDERA

BarcelonaJoan Gaspart ha parlat al programa "Primer toc" de RAC1 explicant com funcionen les reunions de la Junta directiva com la que servirà per escollir al seu de la final de Copa del Rei. L'Athletic vol que la final es jugui a La Cartuja de Sevilla, el Barça vol el Vicente Calderón de Madrid i alguns membres de la RFEF opten per Mestalla.

Gaspart ha comentat que "la Federació haurà de prendre una decisió, ja que no es pot seguir amb una data oberta, sense escenari". EL vicepresident desconeixia ahir si l'escenari es decidiria a la Junta però que dimarts "tindrem segur" que hi haurà resolució. Gaspart però, va afegir que la "Federació té bastant clar que si els dos equips de la final no es posen d'acord per la seu de la final, hi han moltes formes per escollir: a braç alçat o un sorteig. I que sigui un sorteig el sistema per decidir i no enfadar a ningú". El 1990 de fet, el Barça i el Madrid no es van posar d'acord sobre on jugar la final de Copa i es va fer per sorteig. Mestalla va ser la seu escollida llavors. Gaspart tampoc va poder assegurar si serà a la reunió per motius laborals, però va deixar clar que prefereix que es faci un sorteig.

stats