Derbi Espanyol-Barça
Esports Barça 08/01/2012

Espanyol i Barça se citen aquest vespre en un derbi vibrant

Els blanc-i-blaus reben els blaugranes aquesta nit (21.30h a Canal +) en un xoc que es preveu emocionant, intens i amb propostes de joc ofensives i valentes

Natalia Arroyo
1 min
Pochettino i Guardiola amb les samarretes de l'Espanyol i el Barça.

BarcelonaDes que es va donar a conèixer el calendari, el cap de setmana de l'Espanyol-Barça està marcat amb creu a les agendes de Mauricio Pochettino i Pep Guardiola. A la d'ells i a la de tots els periquitos i culers que esperen amb il·lusió l'enfrontament entre blanc-i-blaus i blaugranes. El derbi d'aquest vespre a Cornellà-El Prat (21.30h a Canal +) serà, com tots, un xoc ple d'emoció i rivalitat, ple de passió i orgull.

Pochettino vol evitar que el Barça jugui còmode pel centre i dissenyarà una teranyina defensiva a tres quarts de camp, una zona que Guardiola reforçarà molt probablement amb un 3-4-3. Els interrogants estan en si repetirà un onze similar al de l’Osasuna dimecres amb Messi i Valdés en el lloc de Cuenca i Pinto o si introduirà alguns canvis més donant entrada a Abidal i Iniesta, ja recuperats.

L'Espanyol va fer una última sessió d’entrenament ahir a la tarda a Cornellà-El Prat i va visualitzar imatges del Barça a l’auditori de l’estadi amb els seus jugadors, inclòs Javi López, que va entrar a la convocatòria i que podria ser titular en el lloc de Galán al lateral dret.

Al Barça, Iniesta va rebre l’alta mèdica al matí i estarà a disposició de Guardiola, com també Abidal i Valdés, ja recuperats de la grip que han patit aquests dies.

stats