BARÇA
Esports Barça 08/07/2012

Tello: "Com al Barça no estaré enlloc"

El jugador del planter del Barça també ha parlat del seu excompany, Seydou Keita: "Era un futbolista important. Espero que tot li vagi bé. El trobarem a faltar"

Efe
1 min
El centrecampista Cristian Tello durant el partit contra el Reial Madrid. / LLUÍS GENÉ / AFP

MadridEl migcampista blaugrana Cristian Tello ha afirmat aquest diumenge que la seva intenció és seguir jugant al Barça tot i els rumors que parlen d'una possible sortida durant el mercat d'estiu.

"Tinc contracte i espero estar al Barça molts anys. Com aquí no estaré enlloc", ha subratllat el jugador del planter blaugrana durant la concentració que la selecció olímpica de futbol està realitzant a Las Rozas.

Sobre l'adéu del migcampista Seydou Keita, que aquest dissabte ha confirmat que abandona el Barça, Tello ha dit: "Era un futbolista important i que feia molt dins el vestidor. Espero que tot li vagi bé. El trobarem a faltar".

A més, Tello s'ha referit a Jordi Alba, recentment fitxat pel club blaugrana i que s'incorporarà en els propers dies a l'equip olímpic: "És un gran jugador, ha demostrat tot el que és. Ha fet una gran Eurocopa i al Barça l'esperem amb els braços oberts", ha conclòs.

stats