FUTBOL
Esports Barça 17/11/2011

Cristiano Ronaldo: "És important estar pel davant del Barça, i a més ens motiva"

El portuguès diu, però, que no els preocupa el Barça i que no vol parlar de revenja. A més, el davanter de l'equip blanc diu que li "preocupa zero" la Pilota d'Or

Ara
1 min

MadridCristiano Ronaldo, davanter del Reial Madrid, ha reconegut que "és important estar pel davant del Barça. És bo i a més, ens motiva". El jugador blanc ha assistit a un acte per presentar 'Explosive Speed', la seva nova col·lecció de roba de la marca que el patrocina, Nike.

Tot i això, Ronaldo ha dit: "No ens preocupa el Barça. No volem parlar de revenja, encara queda molt per enfrontar-nos a ells", ha assegurat quan li han preguntat pel partit contra els de Guardiola.

Cristiano creu que ara està jugant a un gran nivell: "Pot ser que em trobi en el meu millor moment. Vull seguir així", ha explicat, i sobre el Reial Madrid, ha dit: "Pot ser el millor Madrid en què he jugat, però l'important és guanyar. Si no guanyes no seràs el millor. Vull guanyar el que sigui aquesta temporada i el Reial Madrid va a totes pels tres títols".

El davanter portuguès també ha estat preguntat per la seva nominació per guanyar la Pilota d'Or, i ha respost: "Ara mateix em preocupa zero".

stats