Barça
Esports Barça 10/04/2012

El Barça, a un punt del Madrid

L'equip blaugrana supera el Getafe (4-0), suma la desena victòria consecutiva i, a l'espera del derbi d'aquest dimecres, se situa a tan sols un punt del conjunt blanc

Alexis Sánchez, felicitat pels seus companys

BarcelonaEl Barça ha superat el Getafe (4-0), ha sumat la desena victòria consecutiva i, a l'espera del derbi d'aquest dimecres, se situa a tan sols un punt del Reial Madrid. El conjunt blaugrana ha controlat sempre un partit en què ha anotat quatre gols; dos d'Alexis Sánchez, un de Leo Messi i l'altre de Pedro.

El conjunt blaugrana ha començat el partit amb molta intensitat i el Getafe s'ha vist obligat a recular metres, cedint tota la iniciativa a l'equip que entrena Pep Guardiola. Al minut 13 Alexis Sánchez ha rebut una pilota a pocs metres de l'àrea i, en tres tocs, ha aconseguit inaugurar el marcador per al Barça. En el primer ha controlat. En el segon ha allunyat la pilota d'Alexis. En el tercer ha superat Moyà.

Cinc minuts després Xavi ha estat a punt d'anotar el segon gol del Barça, però quan el migcampista ja celebrava l'acció Cata Díaz ha tret la pilota sobre la mateixa línia de gol.

El segon gol del Barça no ha arribat fins al minut 44, quan Leo Messi i Andrés Iniesta han combinat entre ells per desfer-se de qualsevol oposició. El davanter argentí ha buscat el migcampista, que ha descol·locat tothom en tornar-li el baló d'esperó. Messi no ha fallat i ha completat l'acció enviant la pilota a la xarxa.

El Barça no ha abaixat el nivell d'exigència en una segona meitat en què ha seguit jugant a plaer. Els dos següents gols han arribat de cap. El primer, d'Alexis Sánchez (minut 73), que ha fet bona una centrada d'un inspirat Isaac Cuenca. El segon, de Pedro (minut 75), que ha pentinat una falta servida per Leo Messi.

Barça, 4: Valdés; Mascherano (Muniesa, 84), Puyol, Adriano (Montoya, min.75); Sergio Busquets, Xavi, Messi, Iniesta; Pedro (Tello, min.80), Alexis i Cuenca.

Getafe, 0: Moyà; Miguel Torres, Cata Díaz, Alexis, Masilela; Casquero, Juan Rodríguez (Barrada, min.69), Rubén Pérez, Ríos (Artoyo, min.89); Diego Castro (Gavilán, min.69) i Miku.

Gols: 1-0, min.13: Alexis Sánchez. 2-0, min.44: Messi. 3-0, min.73: Alexis. 4-0, min.74: Pedro.

Árbitre: González González. Groga a Messi (min.50) i Gavilán (min.74).

Incidències: 76.041 espectadors al Camp Nou.