Barça
Esports Barça 29/04/2012

El Barça goleja el Rayo Vallecano (0-7) i ajorna la celebració del Reial Madrid

L'equip blaugrana s'ha sabut sobreposar al sotrac per l'adéu de Pep Guardiola i ha anotat un grapat de gols en un partit en què Ibrahim Afellay ha tornat a jugar

Ara
2 min
Els futbolistes del Barça celebren un dels gols

BarcelonaEl Barça ha golejat el Rayo Vallecano (0-7) i ha allargat uns dies la celebració del títol de Lliga del Reial Madrid, que ja ho tenia tot preparat per sortir aquest diumenge al carrer. L'equip blaugrana s'ha sabut sobreposar al sotrac per l'adéu de Pep Guardiola i ha anotat un grapat de gols.

Amb Pinto a la porteria, que ha completat un parell d'aturades de mèrit, el Barça no ha patit per sumar els tres punts. L'equip blaugrana ha enllestit el partit ben aviat i ha aconseguit tres gols abans del descans. Leo Messi (15'), Alexis Sánchez (26') i Keita (38') n'han estat els responsables.

La segona meitat ha començat amb la mateixa efectivitat golejadora i Pedro (46') ha sabut aprofitar el rebuig d'una rematada al pal de Leo Messi per anotar el quart gol del Barça. Amb el partit sentenciat, l'equip blaugrana ha dedicat esforços a mantenir la possessió de la pilota contra un Rayo Vallecano que s'ha mostrat molt inofensiu.

A banda de l'allau de gols, una de les notícies positives del partit ha estat la reaparició d'Ibrahim Afellay, que es va lesionar el passat 22 de setembre i aquesta temporada encara no s'havia estrenat amb el Barça.

El Barça encara ha tingut temps per arrodonir la golejada amb accions de Thiago (77'), Pedro (88') i Leo Messi (90').

Rayo Vallecano, 0: Cobeño; Rober (Aitor Núnez, m.31), Arribas, Pulido, Tito; Trashorras, Movilla (Diamanka, m.46); Michu, Lass; Tamudo i Diego Costa (Diego Benito, m.65).

Barça, 7: Pinto; Montoya, Mascherano, Puyol, Adriano (Dani Alves, m.60); Busquets (Afellay, m.74), Keita, Thiago; Pedro, Alexis (Tello, m.82) i Messi.

Gols: 0-1: M.15 Messi; 0-2: M.26 Alexis Sánchez; 0-3: M.38 Keita; 0-4: M.46 Pedro; 0-5: M.77 Thiago; 0-6: M.88 Pedro; 0-7: M. 90 Messi.

Àrbitre: Delgado Ferreiro. Groga a Rober (m.22), Tito (m.35), Arribas (m.45), del Rayo Vallecano, i a Pedro (m.52), del Barça.

Incidències: Uns 12.000 aficionats a Vallecas.

stats