Barça
Esports Barça 17/03/2012

El Barça atropella el Sevilla i manté la pressió al Reial Madrid (0-2)

Xavi ha obert el marcador blaugrana amb un gol de falta al minut 18 i Leo Messi l'ha arrodonit amb una altra de les seves genialitats al minut 25

à. G.
Xavi i Leo Messi

BarcelonaEl Barça ha passat per sobre del Sevilla (0-2), ha sumat els tres punts al Sánchez Pizjuán i torna a traspassar la pressió al Reial Madrid, que aquest diumenge juga contra el Màlaga. El conjunt blaugrana ha sabut aprofitar una bona primera meitat per deixar l'equip que entrena Míchel sense opcions de victòria.

Xavi ha obert el marcador blaugrana amb un gol de falta al minut 18 i Leo Messi l'ha arrodonit amb una altra de les seves genialitats al minut 25. El davanter argentí s'ha desfet de tothom i ha superat Palop enviant-li la pilota per sobre.

El Barça ha monopolitzat el control de la pilota i ha tingut un partit molt còmode, ja que el Sevilla tan sols ha generat perill amb alguna acció aïllada, com una rematada de Del Moral que ha anat al travesser després d'una errada de Gerard Piqué.

A la segona meitat Pep Guardiola ha donat entrada a Keita, Alexis Sánchez, que ha tornat a jugar després de la seva lesió, i Carles Puyol.

Sevilla FC, 0: Palop; Luna, Spahic (Cala, m.68), Escudé, Fernando Navarro; Jesús Navas, Medel, Rakitic (Trochowski, m.57) Manu del Moral; Reyes (Perotti, m.63) i Kanouté.

Barça, 2: Valdés; Alves, Mascherano, Piqué, Adriano (Puyol, m.84); Xavi (Alexis, m.82), Busquets, Iniesta; Cesc Fábregas (Keita, m.69), Messi; i Pedro.

Gols: 0-1, M.18: Xavi. 0-2, M.25; Messi.

Àrbitre: José Luis González González. Groga als locals Spahic (m.16), Escudé (m.49) i Medel (m.76) i als visitants Piqué (M.31) i Adriano (m.80).

Incidències: Uns 45.000 espectadors al Sánchez Pizjuán.