BARÇA
Esports Barça 15/12/2010

Cruyff respon a Rosell: "Els mites sempre tenen raó? Els que pensen, sí"

Johan Cruyff ha dit la seva un altre cop sobre l'acord entre el FC Barcelona i la Fundació Qatar. Després de presentar el partit Catalunya-Hondures, Cruyff ha respost a Rosell

Redacció
2 min
Johan Cruyff, seleccionador català

BarcelonaSi dilluns Sandro Rosell va dir amb ironia que els "mites sempre tenen raó" en ser preguntat sobre les crítiques de Cruyff al fet de portar publicitat, avui l'holandès ha respost: "Els mites sempre tenen raó? Els que pensen, sí". Rosell va recordar que ara fa uns anys Cruyff va escriure que calia acceptar portar publicitat a la samarreta del club, mentre que aquesta setmana ha escrit a les pàgines d'El Periódico que posar publicitat és un greu error. Al respecte, Cruyff ha exposat: "5 anys canvien moltes coses, i només els molt estúpids i curts no canvien d'opinió. És un error comparar un article amb l'altre perquè ha passat molt de temps".

Cruyff també ha afirmat: "No sóc economista, però hi ha millors maneres de trobar ingressos econòmics que aquest acord", en relació a la publicitat a la samarreta. I, responent a les preguntes dels periodistes ha exposat les raons: "El Barça era més que un club, però ara ja passarà a ser un club més". Els culers eren dels pocs, o els únics, que no exhibien publicitat. "El futbol no és només futbol, és un acte social, d'ensenyar uns valors. No s'ha d'abandonar mai allò que et fa únic".

En ser preguntat sobre la lluita per veure qui guanya la Pilota d'Or, Cruyff ha dit que l'hauria de guanyar Xavi, ja que "el Barça fa jugar, i qui més fa jugar és ell". "Messi és el més espectacular, però si no llueix amb l'Argentina és perquè no té companys com Xavi. Iniesta ha fet un any especial, amb gols i partits molt bons, però s'ha perdut molt a l'inici per lesions". "Ara mateix el Barça és el millor equip", ha dit, però no hauria de ser-ho de la història, perquè "això voldrà dir que qui vingui després del Pep, ho farà encara millor". "El futbol, no ho oblidem, és un esport d'errades i això vol dir que sempre es pot millorar".

Sobre el partit entre Catalunya i Hondures, Cruyff ha afirmat que el proper dilluns donarà la llista de convocats i que confia que podrà gaudir dels "millors jugadors", tot i que no descarta convocar algun jugador de Segona B si fallen els de Primera. L'holandès, que ha preferit no donar noms sobre els jugadors més destacats d'Hondures, ha animat a la gent "que s'estima el seu país", que vagi a Montjuïc a gaudir "d'un partit que només es fa una vegada l'any i que és un orgull pels catalans".

stats